09.04.2024

Fëmijët e Kopshtit “Bota e Ngjyrave” vizituan Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale  

Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale sot e kanë vizituar fëmijët e kopshtit privat “Bota e Ngjyrave”. 

Në kuadër të aktiviteteve edukative, fëmijët nga “Bota e Ngjyrave” njihen me profesionet dhe funksionet e ndryshme. 

Pikërisht ky ishte edhe qëllimi i vizitës së sotme në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale. 

Në Ministri fëmijët u njohën me ministrin e Punës dhe Politikës Sociale, Gjoko Velkovski, punën e tij, si dhe punën e Ministrisë.

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.