Dr. Flakron Bexheti

Të dhëna personale 

 • Vendlindja: Tetovë, Republika e Maqedonisë së Veriut 
 • Përkatësia kombëtare: Shqiptar 


Arsimi formal 

Periudha vjetore: 2013-2019

 • Doktor i Shkencave Politike 
  • Universiteti i Europës Juglindore, Tetovë, Fakulteti i Shkencave Shoqërore Bashkëkohore 

Periudha vjetore: 2005-2012 

 • Magjistër i Administratës Publike Komparative 
  • Universiteti i Europës Juglindore, Tetovë 

Periudha vjetore: 2001-2005

 • Jurist i diplomuar 
  • Universiteti i Europës Juglindore, Tetovë, studime juridike 

 

Certifikata 

 • 2012-Provimi i Jurisprudencës 
 • 2015-Provimi i Noterisë 

 

Përvoja e punës 

 • Shtator, viti 2023 – i emëruar Sekretar Shtetëror në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale 
 • Viti 2023- Udhëheqës i Njësisë për Ankesa dhe Propozime në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale 
 • Viti 2023-  Udhëheqës i Njësisë për Çështje Normative-Juridike, Sektori për Çështje Normative, Komuna e Gostivarit 
 • Periudha vjetore: 2022-2023 – Profesor i shkencave politike, Universiteti Nënë Tereza – Shkup, Fakulteti i Shkencave sociale
 • Periudha vjetore: 2009 –2023 – Bashkëpunëtor për Evidencën amë në Fondin e Sigurimit Pensional dhe Invalidor të Maqedonisë së Veriut (FSPIMV) 
 • Periudha vjetore: 2008-2009- Bashkëpunëtor profesional në Sektorin për Evidencën amë në Drejtorinë e FSPIMV 
 • Viti 2005-  Praktikant në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut 


Njohja e gjuhëve të huaja

 • Gjuhë angleze 
 • Gjuhë kroate 


Pjesëmarrje në konferenca/seminare 

 • Shtator 2021- pjesëmarrës në Programin Capstone, implementuar nga Këshilli amerikan i liderëve të rinj politik (ACYPL) Uashington, SHBA, organizuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe Ambasada e SHBA-ve në Maqedoninë e Veriut 
 • Nëntor 2019- pjesëmarrës në Programin për shkëmbimin e liderëve politikë Shtetet e Bashkuara tëAmerikës – Maqedoni e Veriut, implementuar nga Këshilli amerikan i liderëve të rinj politik (ACYPL) Uashington, San Francisko, Kaliforni, SHBA 
 • Tetor 2019- Mision studimor në Norvegji – Grupi i punës së Qendrës së Djathtë – Oslo
 • Qershor 2018- pjesëmarrës dhe panelist në ngjarjen me temë “Diskutimi politik në luftën kundër dezinformimit, organizuar dhe mbështetur nga USAID 
 • Maj 2018- pjesëmarrës në Punëtorinë e Serisë së dialogut “Duke imagjinuar rrugë të reja drejt një Maqedonie më prosperuese – prioritetet e reformës, partnerë të projektit Fondacioni Berghof dhe Sudosteuropa Gesellschaft, Vjenë, Austri
 • Dhjetor 2017- pjesëmarrës në Punëtorinë  “Duke imagjinuar rrugë të reja drejt një Maqedonie më prosperuese – integrimi euroatlantik i Maqedonisë, partnerë të projektit Fondacioni Berghof dhe Sudosteuropa Gesellschaf, Postdam (Berlin) Gjermani 
 • Korrik 2017-pjesëmarrës në Punëtorinë  “Duke imagjinuar rrugë të reja drejt një Maqedonie më prosperuese – reforma në media, partnerë të projektit Fondacioni Berghof dhe Sudosteuropa Gesellschaf, Lubjanë – Slloveni 
 • Viti 2001 pjesëmarrës në Shkollën Verore Ndërkombëtare të Iniciativës për Zhvillimin e Arsimit të Sigurt, Neum, Bosnje e Hercegovinë 

 

Publikime/konferenca shkencore

 • Viti 2019-“Reflektimi i Marrëveshjes Kornizë të Ohrit në sistemin politik të Maqedonisë së Veriut”, revista ndërkombëtare shkencore Monte 
 • Viti 2019- Pjesëmarrje në Konferencën e 3-të Shkencore për Biznes dhe Ekonomi (Konferenca ISCBE), UEJL, Tetovë, Maqedonia e Veriut – “Marrëveshja Kornizë e Ohrit dhe sistemi politik i Maqedonisë së Veriut nga perspektiva e komunitetit etnik shqiptar”
 • Viti 2019- Konferenca e I-rë Ndërkombëtare Shkencore për Shkencat Sociale dhe Juridike  (ICSLS'19), „Sundimi i drejtë  dhe sundimi i së drejtës nga perspektiva e integrimit në BE”
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.