Këshilli i Evropës është një organizatë politike, e themeluar në vitin 1949, për të mbrojtur parimet e demokracisë, të drejtat e njeriut dhe shtetit të së drejtës. Këshilli i Evropës aktualisht ka 47 shtete anëtare.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale merr pjesë në punën e disa organeve të Këshillit të Evropës në:

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.