02.05.2024

MPPS: Vijon pagesa e të drejtave sociale dhe e mbrojtjes së fëmijëve 

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se sot ka filluar pagesa e të drejtave sociale, të fëmijëve dhe mbrojtjes civile për muajin prill 2024.Përfituesit e të drejtave monetare që zotërojnë një kartë debiti do të mund të tërheqin paratë nga bankomatet e bankave, të përdorin fondet për pagesa pa para në rrjetin e shitjeve ose përmes bankingut elektronik dhe celular nga dita e sotme, 2 maj 2024.

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Kjo ueb faqe përmban "cookies" për të përmirësuar përvojën e shfrytëzuesve.

Nëse i pranoni kushtet, shtypni "Pajtohem". Më shumë Info.