*****

Проектот за справување со кризата предизвикана од вирусот Ковид-19 и подготвеност на здравствените системи / Emergency Response Covid-19 Project заврши на 31.12.2022.


Почитувани, на следниот линк можете да доставувате прашања, коментари, сугестии и /или жалби во врска со Проектот за справување со кризата предизвикана од вирусот ковид-19 и подготвеност на здравствените системи/Emergency Response Covid-19 Project, на кои Министерството за труд и социјална политика ќе обезбеди повратна информација на Вашите барања (прашања, предлози, коментари, сугестии и жалби).

Поплаки, прашања и сугестии

Јавни повици/Огласи/Notices 

Активни / Active calls / Notices

 


 

Завршени

06/12/2022

 


18/08/2022

*** Реобјава

Kомпанија за подготовка на документи и спроведување на обуки предвидени со Законот од областа на: Безбедност и здравје при работа, заштита на животната средина и заштита од пожари реф.бр. MK/ERCP #1.2.18

Проектни Задачи/ ТОР-МК/ERCP #1.2.18


27/07/2022

Kомпанија за подготовка на документи и спроведување на обуки предвидени со Законот од областа на: Безбедност и здравје при работа, заштита на животната средина и заштита од пожари реф.бр. MK/ERCP# 1.2.18

Проектни задачи/ТОR-MK/ERCP # 1.2.18


27/07/2022

*** Реобјава

Компанија за заштита од пожари реф.бр.MK/ERCP#1.2.13
Проектни задачи/ТОR-MK/ERCP#1.2.1304/05/2022

Компанија за заштита од пожари реф.бр.MK/ERCP#1.2.13

Проектни задачи/ТОR-MK/ERCP#1.2.13

 


 

21/02/2022

Специјалист за заштита од пожари реф.бр.MK/ERCP #1.2.12

Проектни задачи/TOR-MK/ERCP #1.2.12


12/04/2021

Спроведување телефонски анкети за да се процени влијанието на пандемијата COVID-19 и влијанието на мерките на Проектот за итно справување со COVID-19 врз корисниците приматели на гарантирана минимална помош како и врз здравствените работници и пациенти, реф.бр. MK/ERCP # 3.10

Проектни задачи/TOR -MK/ERCP #3.10


14/11/2020

Procurement of Pharmaceutical “FAVIPIRAVIR"


02/11/2020

Набавка на брзи антиген тестови за SARS-CoV-2


14/10/2020

Повик за понуди- Набавка на модуларни монтажни контејнери, Реф.бр. MK/ERCP # 1.1.7/ Invitation for Bids -Procurement of the modular prefabricated containers, Ref No. MK/ERCP # 1.1.7

Повик за понуди- Набавка на инвентар и немедицинска опрема за Регионални ковид центри - реф.бр. MK/ERCP # 1.1.8

Главни документи на проектот/Main project documents

Известувања за доделување на договор/Contract award notice

Слики од мобилните КОВИД болници:

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }