Национално координативно тело за недискриминација

Решение и одлука за формирање на Национално координативно тело за следење на состојбите со недискриминација и реализацијата на законите, подзаконските акти и стратешки документи во оваа област

Документи изработени од Национално координативно тело за недискриминација

Анализа на хармонизацијата на легислативата во областа на антидискриминацијата

Тематска анализа за собирање податоци за промовирање на еднаквост и превенција на дискриминација

Анализа за обврската на јавниот сектор да ја унапреди еднаквоста


Прирачници/ Анализи/ Информации

Прирачник за заштита од дискриминација

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }