Министерството за труд и социјална политика посветено работи на унапредување на работничките права и подобрување на условите за работа

Растот на платите, посебно во текстилниот сектор, заштитата при работа и синдикалното организирање беа тема на дебатата “Иднината во нашите очи” организирана од невладината организација “Гласен Текстилец” на Втората текстилијада во Штип.

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->