Државни советници во Министертвото за труд и социјална политика

 

Министерството за труд и социјална политика има:

 Државен советник за стратешко планирање и меѓуресорска координација на проекти за реформи за јавната администрација;

 Државен советник за  финансиски менаџмент;

 Државен советник за правни работи;

 Државен советник за координација и развој  на демографски политики;

 Државен советник за ЕУ програми и фондови, европска интеграција и меѓународна соработка; 

 Државен советник за креирање и развој на политики од областа на трудовото право и политики за вработување;

 Државен советник за креирање и развој на прекршочни политики од областа на работните односи и безбедност и здравје при работа;

 Државен советник за креирање и развој на политики од областа на пензиското и инвалидското осигурување;

 Државен советник за креирање и развој на политики од областа на социјалната заштита (2 извршители);

 Државен советник за  еднакви можности (2 извршители);

 Државен советник за креирање и развој на политики од областа на заштита на децата (2 извршители) и

 Државен советник за развој и унапредување на испекциските политики во социјалната заштита.

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }