Сектор за децентрализација и развој на услуги од социјална заштита на локално ниво

Во рамките на секторот за децентрализација и развој на услуги од социјална заштита на локално ниво постојат следниве одделенија:
  • Одделение за децентрализација на услуги од социјална заштита; 
  • Одделение за развој на услуги од социјална заштита на локално ниво
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }