Сектор за еднакви можности

Во рамките на секторот за еднакви можности постојат следниве одделенија:

  • Одделението за родова рамноправност;
  • Одделение за превенција и заштита од секаков вид  на дискриминација;
  • Одделение за спречување и заштита од насилство врз жените и семејно насилство и
  • Одделение за родово одговорни политики и родово одговорно буџетирање-Ресурсен центар за креирање на родово одговорни политики и буџетирање 
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }