Сектор за инспекциски надзор во областа на социјалната заштита и заштита на децата

Во рамките на секторот за инспекциски надзор од областа на социјалната заштита и заштита на децата постојат следниве одделенија:

  • Одделение за инспекциски надзор над остварување и давање на услуги од социјална заштита 
  • Одделение за инспекциски надзор над остварување на права од социјална заштита и други парични надоместоци 
  • Одделение за инспекциски надзор на дејноста заштита на децата 
  • Одделение за надзор и стручен надзор на дејноста заштита на децата
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }