Сектор за координација и техничка помош на министерот

Во рамките на секторот за координација и техничка помош на министерот постојат следниве одделенија:

  • Одделение за координација на активностите на министерот- Кабинет на министер;
  • Одделение за односи со јавност;
  • Одделение за имплементација на Стратегијата и Декадата на Ромите;
  • Одделение за анализа, развој и имплементација на демографски политики и 
  • Одделение за превод и лекторирање.
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }