Сектор за пензиско и инвалидско осигурување

Во рамките на секторот за пензиско и инвалидско осигурување постојат следниве одделенија:

  • Одделение за тековно финансирано пензиско и инвалидско осигурување;
  • Одделение за задолжително и доброволно капитално финансирано пензиско осигурување (II и III столб);
  • Одделение за слободен пристап до пазар на труд
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }