Сектор за внатрешна ревизија

Во рамките на секторот за внатрешна ревизија постојат следниве одделенија:   

  • Одделение за внатрешна ревизија во министерството за труд и социјална политика, органите во состав и проектните единици и
  • Одделение за внатрешна ревизија во јавните установи за социјална работа.
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }