Сектор за правни и нормативни, општи и заеднички работи

Во рамките на секторот за правни и нормативни, општи и заеднички работи постојат следниве одделенија:

  • Одделение за правни и нормативни  работи;
  • Одделението за претставки и предлози;
  • Одделение за општи и заеднички  работи;
  • Одделение за утврдување неправилности во работењето;
  • Одделение за планирање, развој и поддршка на информациски и комуникациски систем;
  • Одделение за инвестициони работи;
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }