Сектор за заштита на деца и семејството

Во рамките на секторот за заштита на децата постојат следниве одделенија:

  • Одделение за обезбедување на правото за заштита на децата; 
  • Одделение за обезбедување на правото на згрижување, воспитание, одмор и рекрација на децата и 
  • Одделение за семејно-правна заштита на децата и семејството.
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }