Резултати од практичен дел од стручен испит

НапоменаРезултатите од пректичниот дел од стручниот испит се соопштуваат од страна на Комисијата, на крајот од самиот испит.

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->