Бањско и климатско лекување Повеќе

Додаток за нега и помош од друго лице

Повеќе
Додаток на деца Повеќе
Еднократна парична помош  Повеќе
Инвалидски додаток Повеќе
Еднократна парична помош за починат корисник на материјално обезбедување  Повеќе
Зголемена воена инвалиднина Повеќе
Семејна инвалиднина и зголемена семејна инвалиднина Повеќе
Ортопедски додаток  Повеќе
Сместување во социјална организација поради неспособност за самостоен живот за корисници на право на материјално обезбедување Повеќе
Патничко моторно возило Повеќе
Материјално обезбедување Повеќе
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }