Основање на приватна агенција за вработување

Повеќе

Издавање на лиценци за посредување за вработување (во земјата, во странство и во земјата и странство)

Повеќе

Издавање на лиценци за привремени вработувања (типови А, Б, В и Г)

Повеќе

Регистрација на синдикати

Повеќе

Регистрација на работодавачи

Повеќе
Регистрација на колективни договори за јавен сектор Повеќе

Регистрација на колективни договори за приватен сектор

Повеќе

Регистрација на колективни договори на ниво на работодавач

Повеќе

Организација и поддршка на Економско социјалниот совет

Повеќе

Објава на минимална плата

Повеќе

Објава на трошоци за живот

Повеќе

Согласност за упатување на работници во странство врз основа на склучени договори (монтажерски,градежни и изолациони договори)

Повеќе

Водење на второстепена постапка по основа на Законот за вработувањето и осигурување во случај на невработеност

Повеќе

Полагање на стручен испит за безбедност при работа

Повеќе

Издавање на дозвола (овластување) за вршење на стручни работи за безбедност при работа

Повеќе

Издавање на одобрение за спроведување на обуки за стручно усовршување на стручни лица за безбедност при работа

Повеќе
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }